open-navfaktor-logo
search
Reagirali saopćenjem
Mbappeova izjava uzdrmala PSG
Mbappe je prije nekoliko dana dao jednu izjavu koja je uzdrmala Park prinčeva
21.05.2019. u 08:22
get url
text

Kylian Mbappe jedna je od glavnih karika u PSG-u, a kako Francuz igra, nije ni čudo što je na listi želja gotovo svakog trenera.

Međutim, samo rijetki i oni najbogatiji mogli bi sebi priuštiti takav transfer. Svakako je Real Madrid na listi tih klubova.

Mbappe je prije nekoliko dana dao jednu izjavu koja je uzdrmala Park prinčeva. Brzonogi francuski fudbaler je prema mnogima ovom rečenicom dao do znanja da je spreman za transfer.

- Želim li više odgovornosti u PSG-u? Kao što sam rekao, ako to bude u PSG-u, bit će mi zadovoljstvo, ako to bude negdje drugdje, bit će negdje drugdje - u novom izazovu -izjavio je Mbappe, prilikom uručenja nagrade za najboljeg mladog fudbalera u francuskoj eliti.

IZ PSG-a su ekspresno reagirali i paničnim saopćenjem pokušali uvjeriti navijača da će Mbappe ostati na Parku prinčeva i sljedeće sezone.

- Veoma jake veze između PSG-a i Kyliana Mbappea, koje su stvorene u prethodne dvije godine, nastavit će se. Mi dijelimo ambicije da stvorimo historiju u evropskom fudbalu, u godini u kojoj klub slavi 50 godina postojanja - saopćio je PSG.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.