Banja Luka

Međunarodne sigurnosne agencije u potrazi za ubicama Damira Ostojića

Objavljeno: 03.11.2018. u 16:30

U sklopu istrage ubistva, koje je potreslo Banja Luku, zatražena su vještačenja određenih materijalnih dokaza, koji su pronađeni na mjestu ubistva, ali i na drugim lokacijama

FOTO: Facebook

Kako bi što prije otkrili naručioce ubistva, ali i ubice Damira Ostojića Šijana, Tužilaštvo RS uspostavilo je saradnju sa sigurnosnim agencijama u regionu, potvrđeno je za Srpskainfo.

Dodaju kako su u sklopu istrage ubistva, koje je potreslo Banja Luku, zatražena vještačenja određenih materijalnih dokaza, koji su pronađeni na mjestu ubistva, ali i na drugim lokacijama.

Među ovim dokazima je i zapaljeni automobil, a u njemu automatska puška, koji su pronađeni u Piskavici kod Banje Luke.

– Vještačenja su u toku – navodi se u odgovoru Tužilaštva RS.

Damir Ostojić Šijan ubijen je u klasičnoj sačekuši 5. septembra ove godine oko 23.30 u blizini svoje kuće u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac, a njegova supruga Sandra je teško ranjena.

On se sa suprugom vraćao iz grada u terencu "range rover". Kada je usporio, da iz Kozarske ulice skrene prema svojoj kući u Ulici Duška Trifunovića, ubica je u njih sasuo rafal iz automatske puške.

Pucao je u vjetrobransko i bočno staklo, ispalivši najmanje 15 metaka.

U okviru istrage do sada je ispitano više od 100 osoba, ali još nema indicija ko stoji iza mučkog ubistva.

Izvor:   Srpskainfo

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije