Delegacija IBF-a

Međunarodni privredni forum ove godine u BiH

Objavljeno: 11.01.2019. u 16:48

Erol Yarar, predsjednik IBF-a i osnivač asocijacije privrednika MUSIAD, koja okuplja oko 10.000 članica, najavio je da bi učešće na forumu moglo uzeti između 600 i 700 privrednika iz Turske. Istaknuto je da će forum biti prilika da se predstave projekti iz Bosne i Hercegovine, te uspostavi direktna saradnja privrednika iz dviju zemalja

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je delegaciju Međunarodnog privrednog foruma.

Delegacija Međunarodnog privrednog foruma (IBF) informisala je člana PBiH Džaferovića o planu da svoj naredni forum, predviđen za drugu polovinu 2019. godine, održi u Bosni i Hercegovini.

Erol Yarar, predsjednik IBF-a i osnivač asocijacije privrednika MUSIAD, koja okuplja oko 10.000 članica, najavio je da bi učešće na forumu moglo uzeti između 600 i 700 privrednika iz Turske. Istaknuto je da će forum biti prilika da se predstave projekti iz Bosne i Hercegovine, te uspostavi direktna saradnja privrednika iz dviju zemalja.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Džaferović podržao je održavanje privrednog foruma, te izrazio očekivanja da će takav događaj biti od koristi za bh. privrednike i privredu naše zemlje u cjelini.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije