Koji je razlog

Meghan Markle sa sinom neće ići na putovanje po Južnoj Africi jer im je avion premali?

Objavljeno: 30.06.2019. u 11:22

Izvori su sada potvrdili da će mama i beba propustiti drugu etapu zato što avion u kojem Harry putuje nije prikladan

U vrijeme putovanja beba će imati pet mjeseci

Meghan Markle i njen sin Archie Harrison neće se pridružiti Princu Harryju u drugoj etapi  kraljevske turneje ove jeseni jer je avion za njihovo putovanje "premali", tvrde izvori.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa putovat će sa svojim sinom u Južnu Afriku kasnije ove godine, međutim, trio će se podijeliti, a princ Harry će posjetiti Angolu, Malavi i Bocvanu.

Izvori su sada potvrdili da će mama i beba propustiti drugu etapu zato što avion u kojem Harry putuje nije prikladan. Izvor blizak palati rekao je za Fabulous Digital: "Vojvotkinja će ostati sa svojim sinom, koji će imati manje od pet mjeseci u vrijeme tog putovanja".

 - Vojvoda će putovati veoma malim avionom do Bocvane, Angole i Malavija, a zbog veličine aviona i nekih udaljenih lokacija koje će Harry posjetiti, nije moguće povesti malu bebu – tvrde izvori bliski paru.

Dok tačan tip aviona u koji će vojvoda putovati, nije poznat, vjerovatno je da je to letjelica sa propelerima.

Ipak pretpostavlja se da Meghan na put sa svojim sinom neće ići zbog velikog rizika od malarije. Iako su takve navode negirali, vrlo je vjerovatno da je to jedan od razloga. Ipak malarija je ozbiljna bolest a djeca su najosjetljivija kategorija, piše The Sun.

Izvor:   The Sun

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije