open-navfaktor-logo
search
Prva dama
Melania hvalila Trumpa: Mediji su o njemu stvorili drugačiju sliku
Prva dama Melania Trump jučer je na predizbornom skupu u Pennsylvaniji održala govor. Bio je to njen prvi samostalni nastup u sklopu Trumpove kampanje.
28.10.2020. u 10:31
get url
text

Na početku govora osvrnula se na Trumpovu komunikaciju s javnosti putem Twittera te rekla da se ne slaže uvijek s načinom na koji izlaže stvari.

- Prvi put u historiji građani ove zemlje svakog dana putem društvenih mreža mogu  čuti svog predsjednika. Ne slažem se uvijek s načinom na koji govori stvari, ali je važno da razgovara s ljudima koje služi - rekla je Melania koja ga je nakon toga opisala brojnim pozitivnim epitetima.

Kaže kako su mediji o njemu stvorili drugačiju sliku.

- Donald ima veliko srce i sjajan smisao za humor. Voli pomagati ljudima. Ali kad se odlučio kandidirati za predsjednika kao republikanac, mediji su stvorili drugačiju sliku o njemu - onu koju nisam prepoznala. Prema njegovim pristašama odnosili su se s jednakim prezirom - rekla je Melania dodavši kako su se mediji odlučili usredotočiti na priče o raznim tračevima i spletkama.

- Naprimjer, glavni cilj moje inicijative Be Best je pomoć djeci. Međutim, mediji su izabrali maknuti fokus s djece i usredotočiti se na negativno. Ali to me neće zaustaviti u namjeri da činim dobro - zaključila je Melania.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.