open-navfaktor-logo
search
Bijela kuća
Melania opisala borbu s koronavirusom: Bilo je to poput voza smrti
Barron Trump (14), najmlađi sin američkog predsjednika, imao je koronu kada i njegovi roditelji, ali nije imao nikakve simptome, objavila je Melania Trump u eseju od 700 riječi koji je objavljen na službenim stranicama Bijele kuće. Esej je naslovljen "Moje iskustvo s COVID-19".
15.10.2020. u 15:15
get url
text

- Čim smo saznali da smo zaraženi, prvo sam pomislila na sina - kazala je.

Kako je otkrila, Barron je najprije bio negativan, ali je poslije nekoliko dana ponovo testiran i tada se pokazalo da je zaražen.

- Srećom, Barron je snažan tinejdžer i nije imao nikakve simptome. Na jedan način bilo mi je drago što smo nas troje prošli kroz ovo istovremeno jer smo se mogli brinuti jedni za druge i provoditi vrijeme zajedno. U međuvremenu je i on postao negativan - napisala je Melania.

Otkrila je i da ona nije išla u bolnicu jer je imala "minimalne simptome", no uprkos tome udarili su je poput "voza smrti u lunaparku". Dodala je i da je izabrala "prirodni put", odnosno vitamine i zdravu prehranu, umjesto teških lijekova koje je morao uzeti njen suprug.

- Imala sam sreće što je moja dijagnoza došla s minimalnim simptomima, iako su me udarili odjednom i činili su se poput voza smrti nekoliko dana. Boljelo me cijelo tijelo, kašljala sam i boljela me glava, bila sam jako umorna sve vrijeme. Izabrala sam prirodni put medicine - napisala je.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.