open-navfaktor-logo
search
Serija pregovora
Menadžer Ramadani u Torinu, priprema teren za povratak Pjanića u Juventus?
Fali Ramadani, poznati fudbalski menadžer, danas će provesti dan u Torinu, sastajući se sa predstavnicima raznih klubova kako bi pokušao neke od svojih igrača dovesti u Italiju.
23.07.2021. u 17:48
get url
text

Među brojnim sastancima, kako prenosi N1, jedan od najmoćnijih menadžera u Evropi trebao bi "svratiti" do glavnog stožera Juventusa, kako bi sa čelnicima kluba otvorio mogućnost povratka Miralema Pjanića u redove Stare dame.

Naš reprezentativac ovih dana odlučuje o svojoj sudbini, budući da je Barcelona jasno dala do znanja da Pjanić može početi tražiti novi klub. Jedna od glavnih destinacija za našeg fudbalera je upravo Torino, odakle je Pjanić otišao prošle sezone, ali ga navijači nikada nisu zaboravili, te su ga nerado ispratili sa Allianz Stadiuma.

Barcelona sa igračem traži način na koji će popularni Mire napustiti Blaugranu. Ukoliko dođe do sporazumnog prekida ugovora, Pjanić će gotovo sigurno opet obući crno-bijeli dres.

Naime, Juventus u ovom trenutku nema platežnu moć da Pjanića dovodi za bilo kakve veće cifre, ali Massimiliano Allegri je, kako pišu italijanski mediji, već razgovarao sa Pjanićem i između njih postoji usmeni sporazum u kojem su trener i fudbaler zajedno izrazili želju za novom saradnjom.

Pjanić se prošle sezone nije naigrao u dresu Barce, u čijem dresu nije postigao ni jedan gol, a nulu je "upisao" i u rubriku asistencija. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.