open-navfaktor-logo
search
Moji brendovi
Mercator i Konzum 100 milja daju da sretne priče i dalje traju
Mercator i Konzum su u saradnji sa domaćim i regionalnim partnerima, započeli realizaciju novog izdanja kampanje "Moji brendovi, naše vrijednosti". Cilj  kampanje koja se uspješno realizuje već četiri godine je ujedinjavanje jakih brendova i nagrađivanje lojalnosti kupaca uz kupovinu po povoljnijim cijenama. 
08.11.2022. u 12:00
get url
text
Mercator i Konzum

Tako će u narednom periodu police svih Mercator i Konzum prodavnica krasiti oznake "Moji brendovi" na proizvodima, između ostalog, iz Sarajevskog kiseljaka, Franck kafe, Čipi Čipsa, Jaffa cakesa, Munchmallowa, Violeta deterdženta te brojnih drugih proizvoda učesnika ovoga projekta. 

- Zaista smo ponosni na dugogodišnji i veoma prepoznatljiv projekat "Moji brendovi, naše vrijednosti" koji uspješno implementiramo već pune četiri godine. Iz godine u godinu raste broj zainteresovanih dobavljača, naših partnera koji prepoznaju jačinu projekta i sinergiju pružanja novih vrijednosti na našem tržištu. Veoma nam je važno da su naši kupci sretni i zadovoljni te se trudimo svakim novim izdanjem ovog projekta da njihova očekivanja nadmašimo i da ih istinski obradujemo nagrađujući njihovu lojalnost. Tako smo ovaj put izdvojili 100.000 KM koje ćemo podijeliti našim najsretnijim kupcima – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketinga Konzuma i Mercatora.

Sa novim valom kampanje počinje i nova nagradna igra sa vrijednim nagradnim fondom koji iznosi čak 100.000 KM. Nagradni fond je podijeljen tako da će 10 najsretnijih kupaca osvojiti poklon kupovine u Mercatoru ili Konzumu u vrijednosti od po 10.000 KM. Nagradna igra traje od 07.11. do 29.12.2022. godine.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji ostvare kupovinu bar jednog proizvoda sa oznakom Moji brendovi i pošalju SMS poruku sa sigurnosnim brojem istaknutim na dnu svakog računa na broj 091 210 002.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 31.12. u 12h u Mercatoru Ložionička.

Podsjetimo, kroz prethodnih 11 izdanja kampanje "Moji brendovi, naše vrijednosti" najsretniji kupci su imali priliku osvojiti takođe ekskluzivne i vrijedne nagrade - od putovanja u Dubai i putovanja Evropom kroz nekoliko država preko automobila Fiat 500 i Toyota Corolla, Vespa motora, električnih bicikala i romobila do opreme za stan setom bijele tehnike i najsavremenijim smart uređajima.

Birajte Moje brendove jer Mercator i Konzum 100 milja daju da sretne priče i dalje traju!

https://www.youtube.com/watch?v=YgHNcqRcPoY

Više informacija o ovoj kampanji dostupno je na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.