navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Najbolji svih vremena

Michael Jordan nastavio krstarenje Jadranom, na Hvaru "reklamirao" brend koji mu donosi milione

Otkako je prije tri dana stigao u Hrvatsku, najbolji košarkaš svih vremena Michael Jordan jedna je od glavnih tima u susjedstvu.

Objavljeno: 25.08.2021. u 19:44
get url
text

VEZANI TEKST - Pogledajte kako Michael Jordan uživa na Jadranu, u vožnji jet-skija nije spretan kao s loptom

Legendarni bek Chicago Bullsa, s kojima je osvojio šest šampionskih naslova, uživa u čarima Jadrana na jahti O'Pari, čije iznajmljivanje navodno košta milion eura sedmično.

Na luksuznom plovilu dugom 95 metara Jordana i njegove goste opslužuje 29 osoba, a gospodin "Zrak" itekako uživa.

Nakon jučerašnje posjete Šibeniku, Jordan je danas sa svojom suprugom Yvette Prieto boravio na otoku Hvaru, što nije promaklo hrvatskim medijima.

Transfer Lionela Messija iz Barcelone u Paris Saint-Germain članu košarkaške Kuće slavnih nedavno je donio ozbiljan novac, a navodno se radi o sumi od nekih šest - sedam miliona eura. 

{$galerijaFotografija}

Naime, s obzirom na to da Nike od 2018. sportskom opremom opskrbljuje bogati francuski klub, i to uz Jordanov brend, jasno je da je i on zaradio, i to jako puno novca. Pripalo mu je pet posto od ukupno iznosa od 120 miliona eura koliko je PSG zaradio prodajom dresova s imenom Lionela Messija.

Zbog toga nije ni čudno što Jordan i dan danas koristi svaku priliku da izreklamira svoj brend, a tako je bilo i danas na Hvaru.

PXL_250821_34306290.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow