open-navfaktor-logo
search
Nakon 30 godina braka
Michelle i Barack Obama se razvode: Više se ne podnose, stalno se svađaju
Bivši predsjednički par Barack (61) i Michelle Obama (58) navodno se razvode nakon 30 godina braka. Trenutno su na probnom razvodu nakon višemjesečnih svađa, uključujući raskošan stil života njihove kćerke, tvrde izvori za Globe Magazin.
04.09.2022. u 19:34
get url
text

Par još nije komentirao ove navode.

- Kad god su zajedno, čini se da samo živciraju jedno drugo. Iako su bili prilično dobri u igranju pred kamerama, pukotine su se počele prikazivati - rekao je anonimni izvor.

Izvori tvrde da je par htio izbjeći neugodan razvod pa su se tako odlučili na probni. No odvojeni život Obamama zasigurno ne garantuje miran i skladan brak.

Par se navodno udaljio jer Michelle nastoji osvojiti Hollywood kroz svoju produkcijsku firmu Higher Ground, osvojiti utjecajne slavne prijatelje i navodno se dotjerati kako bi zavodila mlađe muškarce.

- Michelle je toliko oduševljena tim što je moćna igračica u Hollywoodu, da nema vremena slušati Baracka kako kuka o politici - dodao je izvor.

Nagađa se i kako je probno razdvajanje dugo čekalo jer par više nije imao ništa zajedničko nakon što su se njihove kćerke Malia i Sasha odselile iz porodične kuće.

- Zaključili su da je za nju bolje da nastavi s poslom u Hollywoodu, a da on ostane na istočnoj obali. Osim toga, ona želi biti bliže djevojkama u LA-u i paziti na njih - ispričao je izvor.

Još jedan razlog zašto odnos ne funkcionira su rastrošne navike i prijatelji željni zabava njihovih kćerki. Bivši američki predsjednik i Michelle navodno su se svađali oko načina života Sashe i Malie koje su trošile novac na otmjene restorane i odjeću.

Michelle i Barack vjenčali su se 1992. godine, a imaju dvije kćerke Maliu i Sashu. Michelle je Obami jedno vrijeme bila i mentorica.

- Ipak nijednom nisam o njemu razmišljala kao o nekome s kim bih htjela izlaziti - napisala je u svojim memoarima. No na kraju su ipak otišli na spoj.

- Odmah smo kliknuli... Do kraja spoja je bilo gotovo... Prodana sam - rekla je ona, a on je dodao da ju je počastio najboljim sladoledom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.