open-navfaktor-logo
search
Predsjednik Hrvatske
Milanović: Koji je motiv Bakira i ove ekipe da daju Hrvatima milostinju, modus operandi kao kod Miloševića
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović je govoreći o pregovorima o izmjenama Izbornog zakona u BiH, održanim u Neumu, ocijenio da je sramota ono što se dogodilo tamo.
01.02.2022. u 17:42
get url
text

Milanović se naime nakon obilaska izložbe "Kopač" u Zagrebu u jednom dijelu izjava za medije osvrnuo na situaciju u BiH, odnosno pregovore koji su održani prije par dana u Neumu.

- Sve ovo što se tiče Hrvata u BiH se kuha već mjesecima. Bošnjačke stranke se ohrabruju da idu đonom na Hrvate. Dodik je u pravu, Hrvati pregovaraju u Neumu, a ovaj kaže da će svakako biti izbori. Koji je motiv Bakira (Bakir Izetbegović op.a.) i ove ekipe da daju Hrvatima milostinju. Modus operandi je isti kao Slobodana Miloševića krajem 80-ih. Bosna i Hercegovina bez Hrvata ne postoji, a bez Srba još i manje. I na kraju tjeraš Hrvate u partnerstvo s Dodikom - poručio je Milanović.

Dodao je kako "Hrvati vole milostinju i nadrealno je da ja o tome govorim na ovom mjestu, 50 metara od stranke kojoj je suđeno za kriminal i ništa iz toga nisu naučili".

- Hrvatska vlast – oni su saboteri. Neće poduzeti ono što im je u moći - rekao je Milanović, zaključujući da će "hrvatske predstavnike" opet izabrati Bošnjaci, prenosi N1.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.