Vlada RS-a

Ministar Dane Malešević razriješen

Objavljeno: 22.10.2018. u 15:35 Autor: B. S.

Dane Malešević jutros je u ime Vlade RS-a otputovao na Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

Dane Malešević

Vlada RS-a smijenila je danas ministra prosvjete i kulture RS-a Daneta Maleševića. Tako je nastavljena smjena kadrova DNS-a, koji je još uvijek sastavni dio vladajuće koalicije u ovom entitetu. Smjene DNS-ovih kadrova je neposredno nakon izbora najavio lider SNSD-a Milorad Dodik, tvrdeći da u ovoj stranci ima "mangupa" koji nisu dovoljno radili za interese, ili su radili protiv, kandidata ove koalicije za pojedinačne funkcije na proteklim izborima.

- Predsjednica Vlade RS-a Željka Cvijanović obavijestila je danas članove Vlade da je izvršila promjenu tako što je razriješila ministra Maleševića. Predsjednica Vlade ovlastila je Alena Šeranića, ministra nauke i tehnologije u Vladi RS-a da zbog razrješenja vrši dužnost ministra prosvjete i kulture RS-a do izbora novog ministra prosvjete i kulture, a najduže u roku od 90 dana – saopćeno je danas iz Vlade RS-a.

Dane Malešević jutros je u ime Vlade RS-a otputovao na Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije