open-navfaktor-logo
search
U kućnoj izolaciji
Ministar Klokić bio na slavlju za 8. mart u banjalučkom Jova baru: Nisam ni slutio da sam zaražen
Zlatan Klokić ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi Republike Srpske, kojem je otkriven virus korona, potvrdio je da se dobro osjeća i da je bez ikakvih simptoma, bez kašlja i bez povišene temperature.
18.03.2020. u 16:44
get url
text

U kućnoj je izolaciji, u stalnom kontaktu sa epidemiološkom službom. On je potvrdio za Novosti da je boravio u banjalučkom lokalu Jova bar, koji je ovih dan zatvoren jer se pokazalo da je vlasnik pozitivan na virus korona. Međutim, Klokić je demantirao da je u lokalu bio na rođendanskom slavlju, kako se to čulo u javnosti.

- Bio sam sutradan, dan kasnije, kada je moje ministarstvo proslavljalo 8. mart, Dan žena. Osjećao sam se dobro i nisam ni slutio da sam zaražen. Na tu mogućnost ukazano mi je tek prije neki dan, nako što je utvrđeno da je tamošnji lokal jedno od žarišta. Test je pokazao da sam pozitivan, ali, ponavljam, osjećam se dobro - kaže Klokić.

Sretna je i okolnost da se ministar Klokić prije neki dan nije pojavio među 11 gradonačelnika i načelnika na sastanku u Prnjavora, gde su okupljeni iz ovog dijela entiteta razgovarali na temu virusa korona. Kaže da je otišao na drugu obavezu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.