NSRS

Ministar Lukač odgovorio zastupniku: Bojim se samo Boga, nikoga i ničega drugog

Objavljeno: 16.04.2019. u 11:55 Autor: B. S.

Odgovarajući na sjednici NSRS-a na pitanje SDS-ovog zastupnika Nebojše Vukanovića i o uklanjanju obilježja koje su postavili aktivisti "Pravde za Davida" , na mjestu gdje je pronađeno tijelo Davida Dragičevića kod banjalučke tvrđave Kastel, Lukač je istakao da je to u nadležnosti komunalne policije

Dragan Lukač

FOTO: ARHIV

Ministar unutrašnjih poslova RS-a Dragan Lukač kazao je danas da je još u toku postupak pred unutrašnjom kontrolom MUP-a RS protiv policajca koji je udarao jednog građanina tokom nereda u Banjoj Luci iz kraja prošle godine, odnosno protesta grupe "Pravda za Davida" i kasnije reakcije policije.

- Sve što se dešavalo na Trgu Krajine, evidentirano je i snimano sa više strana. Ima snimak jednog policajca kojeg smo identifikovali, koji jeste udario nekog građanina. U  proceduri je, unutrašnja kontrola radi svoj posao. Disciplinska će na kraju utvrditi kaznu – podvukao je Lukač.

Odgovarajući na sjednici NSRS-a na pitanje SDS-ovog zastupnika Nebojše Vukanovića i o uklanjanju obilježja koje su postavili aktivisti "Pravde za Davida" , na mjestu gdje je pronađeno tijelo Davida Dragičevića kod banjalučke tvrđave Kastel, Lukač je istakao da je to u nadležnosti komunalne policije.

- To nije mjesto gdje treba praviti groblje, ni pored puta ni pored ulice. Zna se gdje je groblje – rekao je Lukač.

Vukanović je na kraju svojih zastupničkih pitanja, dodao:

- Pitam Lukača i Vladu RS-a, da li se boje Boga – naglasio je.

Ministar Lukač mu je na to dodao da se "samo Boga i boji".

- Nikoga drugog i ničega drugo – podvukao je Lukač.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije