navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Noćni provod

Miralem Pjanić se opustio na Ilidži, evo koje je pjesme naručivao

Naša nogometna zvijezda Miralem Pjanić trenutno odmara u Bosni i Hercegovini.

Objavljeno: 06.06.2021. u 16:25
get url
text

Nakon što je bio u francuskom Cannesu sa porodicom, jučer je sa sinom Edinom stigao u Kalesiju.

Ipak, ubrzo se zaputio u Sarajevo da bi sa prijateljima uživao u noćnom životu. Popularni Mire poznat je kao veliki ljubitelj narodne muzike, što potvrđuje i činjenica da je na njegovoj zabavi nakon potpisa za Barcelonu pjevao Šerif Konjević.

I na društvenim mrežama često objavljuje videozapise kako sluša pjesme Halida Bešlića, Enesa Begovića, ali i drugih pjevača narodne muzike. 

 

Pjanić je sinoć bio u provodu u ilidžanskom restoranu Bosna, gdje je uživao u pjevanju Ifete Behmen i Naska Muslića. Naša nogometna zvijezda je naručivala pjesme Bešlića, Konjevića i Begovića, ali i "Gas do daske" Petra Mitića.

 

Posjetioce ilidžanskog restorana Pjanić je iznenadio i neobičnim stajlingom. Mnogi su bili začuđeni kada su ga vidjeli sa šeširom na glavi. Ipak, ljubaznog Miralema to nije omelo da se slika sa posjetiocima, ali i osobljem restorana.

Kada je u pitanju nastavak njegove karijere, još nije poznato gdje će nastupati naredne sezone. Naime, u prošloj sezoni nije dobio ni minutažu ni priliku kakvu je očekivao u Barceloni pod vođstvom trenera Ronalda Koemana, a mediji kao glavnog favorita za njegovo dovođenje navode Juventus u kojem je i ranije nastupao.