Teške povrede glave

Mladić koji je jučer pao u rijeku Unu izgubio bitku za život

Objavljeno: 18.08.2019. u 17:27 Autor: R. D.

Jutros oko dva sata osamnaestogodišnji mladić preminuo je u Kantonalnoj bolnci u Bihaću "Dr. Ifran Ljubijankić", kazao je Amel Kozlica

Kantonalna bolnca u Bihaću "Dr. Ifran Ljubijankić"

Mladić koji je jučer pao u Unu u kupalištu Topole kod Bihaća, izgubio je bitku za život. On je podlegao teškim povredama glave i pored velike borbe ljekara bihaćke bolnice da ga spasu, potvrdio je za Faktor Amel Kozlica, načelnik Ureda komesara USK.

- Jutros oko dva sata osamnaestogodišnji mladić preminuo je u Kantonalnoj bolnci u Bihaću "Dr. Ifran Ljubijankić". Ljekari su nakon nesreće uspjeli reanimirati mladića i borili su se za njegov život, ali su povrede bile veoma teške i mladić je preminuo - kazao je Kozlica.

Mladić je u subotu pri padu u Unu udario glavom u kamen te je nestao pod vodom, na neko vrijeme. Kada su to primijetili neki kupači oni su mladića uspjeli izvući iz vode, ali nije bio u svjesnom stanju. Ubrzo je stigla i Hitna pomć, pa su ga uspjeli reanimirati, a potom odmah prebaciti u bihaćku bolnicu. Na žalost, i pored dugotrajne borbe ljekara za njegov život, mladić je preminuo.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije