Mladost i talenat na jednom mjestu

Objavljeno: 12.01.17 u 11:57

U petak,13. januara 2017., novo izdanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze do 15 godina, „Neki novi klinci“ je u 20:50h na programu OBN TV.

Najpopularniji i najgledaniji muzički show za klince i klinceze „Neki novi klinci“ nastavlja potragu za novom muzičkom zvijezdicom i ovoga petka, 13.01.2017. na programu OBN TV od 20:50h. Devet novih, sjhajnih talentovanih dječaka i djevojčica pokušat će izboriti prolazak u drugi krug.

Topalko, Ivana, Bojan, Dinča, Marina i Bane su ovoga petka u ulozi žirija isvojim savjetima će nastojati pomoći kandidatima da što bolje izvedu numeru kojom će se predstaviti širokom auditorijumu. Milan i Ana su i ovoga puta u ulozi voditelja a i njhovi savjeti će svakako značiti dječici da savladau tremu.

Ovih devet kandidata nastupaju ovoga petka:

TIJANA ŽIVANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Ćirikovca. Uzor joj je Marija Šerifović. Vrline su joj ambicioznost i druželjubivost, a kao svoju glavnu manu navodi to što je dosadna.

PJEVA: “Ime moje“- Jelena Tomašević

FROSINA PETKOSKA ima 12 godina i dolazi iz Bitole.

PJEVA:”Totalna anestezija”- Aleksandra Prijovic

BAKIR MEČKIĆ ima 15 godina i dolazi iz Zavidovića. Bakir svira gitaru, pjeva i trenira rukomet. Muzički uzor mu je Toše Proeski. On je duhovit, zabavan, uporan, i dobar učenik. Pomalo je tvrdoglav.

PJEVA:”Igra bez granica”- Toše Proeski 

JANA VIŠNJIĆ ima 12 godina i dolazi iz Beograda. Hobiji su joj jezik, muzika i gimnastika. Muzički uzori Madona, Nina Badrić i Leontina. Vrline: snalažljiva, druželjubiva i uporna, a mana: manjak samopouzdanja.

PJEVA:“Kad voliš“- Karolina Gočeva

BOŽIDAR STOJANOVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Futoga. Trenira fudbal. Kada je muzika u pitanju ugleda se na Bekija Bekića.

PJEVA:”Imaš li malo ljubavi za mene”- Šerif Konjević 

TAMARA PEŠIĆ ima 13 godina i dolazi iz Beograda. Voljela bi da ima karijeru kao Jelena Tomašević i Marija Šerifović. Vrline su joj to što je vrijedna, odgovorna, uporna, osječajna i vesela. Mana to što je tvrdoglava.

PJEVA:“Ima jedan svjet“- Zorica Kondža 

UGLJEŠA DIMITRIJEVIĆ ima 11 godina i dolazi iz Vladimirovca. Voli da crta i glumi. Šerif Konjević i Šaban Šaulić su njegovi muzički idoli. Za sebe kaže da je nesebičan i druželjubiv, ali i da voli dugo da spava.

PJEVA:”Nije taj čovek za tebe”- Šerif Konjević 

ALEKSANDRA RADOMIROVIĆ ima 15 godina i dolazi iz Beograda. Aleksandra trenira karate. Za sebe kaže da je vesela i komunikativna.

PJEVA:”Ljubavna”- Tanja Banjanin

TEODORA JOVANOVIĆ ima 12 godina i dolazi iz Batajnice. Kao i većini djevojčica i njoj je uzor Marija Šerifović. Za sebe kaže da je uporna i da uvijek ima neki cilj, a mana joj je što je tvrdoglava.

PJEVA:”Pametna i luda”-Marija Šerifović