open-navfaktor-logo
search
Kapiten Hrvatske
Modrić najavio autobiografiju "Moja igra"
Fudbaler Reala nije naveo hoće li u knjizi govoriti samo o svojim fudbalskim trenucima ili i onima sa suđenja za korupciju u Hrvatskoj i utaji poreza u Španiji
01.10.2019. u 08:39
get url
text

Kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrić najavio je u ponedjeljak objavljivanje svoje knjige, autobiografije nazvane "Moja igra".

- Veliko mi je zadovoljstvo najaviti skorašnji izlazak moje knjige. Sretan sam što ću podijeliti životnu priču sa svima vama te se nadam da ćete uživati u "Mojoj igri" - saopćio je 34-godišnji fudbaler Real Madrida preko Twittera.

Nije naveo hoće li u knjizi govoriti samo o svojim fudbalskim trenucima ili i onima sa suđenja za korupciju u Hrvatskoj i utaji poreza u Španiji, javlja Fena.

Modrić je u ponedjeljak trenirao sa saigračima u Madridu te je ušao na spisak 19 igrača za utakmicu Lige prvaka između Real Madrida i Club Bruggea, koja se igra večeras na madridskom stadionu Santiago Bernabéu.

U subotu je odigrao posljednjih 25 minuta protiv Atletico Madrida, što mu je bio prvi nastup poslije 19 dana i povrede aduktora desne noge.

Nakon utakmice je rekao novinaru španske radio stanice Onda Cero kako se oporavio od povrede te da će se priključiti reprezentaciji Hrvatske za utakmice protiv Mađarske 10. oktobra te protiv Walesa tri dana kasnije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Prošle sedmice petu godinu zaredom Modrić je bio uvršten u najboljih 11 fudbalera svijeta u organizaciji Svjetske fudbalske federacije (FIFA).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.