Nova godina

Mostarce će u 2019. godinu uvesti "Zabranjeno pušenje" i S.A.R.S.

Objavljeno: 03.11.2018. u 08:38 Autor: D. Z.

Za novogodišnji nastup pripremit ćemo poseban repertoar na kojem će biti i nekoliko pjesama sa novog albuma "Šok i Nevjerica", kazao je za Faktor Dario Vitez

Kako Faktor saznaje, Mostarce će na javnom dočeku za Novu godinu zabavljati popularna sarajevske grupa "Zabranjeno pušenje" te beogradski S.A.R.S..

Potvrdu o nastupu sarajevske grupe, koja je sinoć u glavnom gradu BiH predstavila album “Šok i nevjerica” dao nam je njihov menadžer Dario Vitez.

- "Zabranjeno pušenje" za Novu godinu svira u Mostaru. Prošle godine nastupili smo na "Mostar Summer Festu", a ovaj put obećavamo odličan provod u najluđoj noći. Naravno, za novogodišnji nastup pripremit ćemo poseban repertoar na kojem će biti i nekoliko pjesama sa novog albuma “Šok i nevjerica” – kazao je za Faktor Dario Vitez.

Podsjetimo, Mostarce su prošle godine u najluđoj noći zabavljali "Mostar Sevdah Reunion", "Zoster", "Maler Ego" i još nekoliko izvođača.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije