open-navfaktor-logo
search
Liga prvaka
Može li Džeko večeras pobjeći Messiju i Romu približiti osmini finala?
Fudbaleri Rome večeras gostuju kod moskovskog CSKA, kojeg su u prošlom kolu savladali s uvjerljivih 3:0
07.11.2018. u 08:53
get url
text

Utakmice četvrtog kola Lige prvaka u grupa a E, F, G i H igraju se večeras. Fudbaleri Rome večeras gostuju kod moskovskog CSKA, kojeg su u prošlom kolu savladali s uvjerljivih 3:0. Dva pogotka u trijumfu Vučice postigao je Edin Džeko, dok je za treći asistirao. 

Dijamant poslije tri kola Lige prvaka dijeli prvo mjesto na listi najboljih strijelaca sa Lionelom Messijem sa pet golova, no večeras ima priliku osamiti se na vrhu, naravno ukoliko postigne pogotodak. 

Roma ima ulogu favorita i u Moksvi. Kladionica MOZZART na pobjedu Džeke i saigrača nudi kvotu 2.00, na remi 3.45, a na trijumf CSKA 3.80.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj dvoboj, a izdvaja se opcija Ukupno golova na meču (3+) sa koeficijentom 1.70. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Susret u ruskoj prijestolnici igra se sa početkom u 18.55 sati, a u istom terminu će igrati i duel grupe H između Valencije i Young Boysa.

Drugi susret ove grupe jedan je od najzanimljivijih, kada je riječ o utakmicama koje se igraju dana. Juventus će ugostiti Manchester United, kojeg je u prošlom kolu savldao na Old Traffordu sa minimalnih 1:0.

Za očekivati je da će Miralem Pjanić i u ovom susretu dirigovati veznim redom Stare dame, dok njegovog reprezentativnog kolegu Ermina Bičakčića oččekuje teško gostovanje kod Lyona s kojim su u prošlom kolu pred domaćom publikom odigrali 3:3.

Parovi 4. kola:
CSKA - Roma (18.55 sati)
Valencia - Young Boys (18.55)
Bayern - AEK (21)
Benfica - Ajax (21)
Juventus - Manchester United (21)
Lyon - Hoffenheim (21)
Manchester City - Shakhtar (21)
Viktor Plzen - Real Madrid (21)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.