open-navfaktor-logo
search
Izvinio se
Mujakić poslije šamaranja: Neprikladno i suprotno mom odgoju
Nihad Mujakić, donedavni mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, dobio je direktan crveni karton u duelu Hajduka i Slaven Belupa (2:2).
08.04.2021. u 10:01
get url
text

Mujakić je u 41. minuti ošamario Karla Lulića iz Slaven Belupa, zbog čega je isključen, a vjerovatno ga čeka i nešto duža suspenzija.

Hajduk je u momentu Mujakićevog isključenja imao prednost 1:0, ali su gosti golovima Ivana Krstanovića preokrenuli, a Splićani su do boda došli u sudijskoj nadoknadi.

VEZANI TEKST - Glupost bivšeg stopera Sarajeva: Mujakić ošamario protivničkog igrača

Mujakić se poslije utakmica izvinio saigračima, klubu i navijačima.

- Izvinjavam se prije svega svojim saigračima, stručnom štabu, cijelom klubu i navijačima. Svjestan sam da moja reakcija nije bila primjerena i da je dovela do rezultata kojeg nismo željeli. Dogodio se trenutak u kojem sam reagirao neprikladno, suprotno mom odgoju i onome što se od mene očekuje - poručio je bivši fudbaler Sarajeva i dodao:

- Trudim se, izgaram i svim srcem borim se na svakoj utakmici za dres kojeg nosim i kluba kojeg izuzetno cijenim i poštujem, ali mladost i moja velika želja doveli su do nesmotrene reakcije. Meni je sada najteže i još želim izraziti žaljenje zbog onoga što sam napravio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.