open-navfaktor-logo
search
Težak poraz
Mundo Deportivo "ocijenio" igru Barce: Koga je Koeman morao ranije žrtvovati zbog Pjanića?
Fudbaleri Barcelone doživjeli su težak poraz u prvom susretu osmine finala Lige prvaka od PSG-a, koji ih je poslije preokreta porazio s visokih 4:1.
16.02.2021. u 23:51
get url
text

VEZANI TEKST - PSG uz hat-trick Mbappea deklasirao Pjanićevu Barcelonu, Liverpool bolji od Leipziga

Izabranicima Ronalda Koemana trebat će pravo čudo u revanšu koji se igra 10. marta da bi se plasirali među osam najboljih timova u takmičenju.

Barcelona je mogla proći i gore, a ponovi li u Parizu igru od večeras u uzvratu se nema čemu nadati.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić po prvi put ove sezone nije bio među starterima u Ligi prvaka. Bivši veznjak Juventusa priliku je dobio tek u 79. minuti umjesto Sergija Busquetsa, kada se malo šta moglo popraviti jer je već tada semafor pokazivao 3:1 u korist gostiju.

Da je Zmaj priliku trebao dobiti ranije smatra i poznati Mundo Deportivo koji je kroz kratke komentare ocijenio igru fudbalera Barcelone protiv PSG-a.

- Dok je utakmica odmicala, a težište igre bilo usmjereno ka golu Ter Stegena, sigurno je morao ući ranije, pa čak i pod uvjetom da se žrtvuje jedan od napadača - piše Mundo Deportivo, koji u "ocjeni" Busquetsa navodi kako su fudbaleri PSG bili fizički i taktički superiorni od iskusnog veznjaka, koji je trebao biti i ranije zamijenjen.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.