Cijene do 3.000 KM

MUP ZHK prodaje polovna vozila, u ponudi i "pauk" iz 1979. godine

Objavljeno: 15.03.2019. u 18:16

Najstarije vozilo je "pauk" iz 1979. godine, a ostali ponuđeni automobili stari su između 12 i 21 godine

FOTO: Fena

MUP Zapodno-hercegovačkog kantona objavio je Javni poziv za prodaju svojih službenih motornih vozila metodom javnog nadmetanja. U ponudi je 10 vozila, a od toga devet u kategoriji ličnih automobila i jedan 'pauk'. Istaknute cijene vozila su od 1.200 do 3.000 maraka.

Najstarije vozilo je spomenuti "pauk", iz 1979. godine, a ostali ponuđeni automobili stari su između 12 i 21 godine.

Javni poziv objavljen je na temelju Odluke Vlade ZHK o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Ministarstva unutrašnjih poslova ZHK, a Komisija za prodaju službenih motornih vozila odobrila je ovu odluku.

Javna prodaja vozila održat će se u Gradskoj vijećnici Ljubuški (Vukovarska ulica bb) u utorak, 26. marta, s početkom u 9 sati. Pravo sudjelovanja u postupku javnog nadmetanja imaju sve pravne i fizičke osobe.

Taj dan, od 9 sati pristupa se zaprimanju jamčevine za svako pojedinačno vozilo, i to u iznosu od 10 posto od početne cijene vozila i ponuda. Ponuda koja se nudi mora biti čitko napisana.

Troškove prijenosa vlasništva, transporta, kao i ostale troškove u skladu sa zakonskim propisima plaća kupac.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije