open-navfaktor-logo
search
FK Sarajevo
Musemić očekuje sastanak s rukovodstvom kluba
Musemić očekuje da će u narednom periodu sjesti s čelnicima kluba i razmotriti produženje saradnje
21.05.2019. u 13:49
get url
text

Husref Musemić, trener Fudbalskog kluba Sarajevo, osvajača prvenstva i Kupa BiH u ovoj sezoni, još uvijek nije obavio razgovore s rukovodstvom kluba o eventualnom produženju saradnje.

Musemić očekuje da će u narednom periodu sjesti s čelnicima kluba i razmotriti produženje saradnje ukoliko se interesi kluba poklope s njegovim. 

- Nismo imali vremena da razgovaramo o tim stvarima. Volio bih ostati u Sarajevu, ali još uvijek nije bilo riječi o tome. Bitno je da znam u kom pravcu FK Sarajevo želi da ide u narednom periodu, a onda da vidimo da li ću ja ići tim putem s njima ili ne - izjavio je Musemić.

Naglašava da isto tako ne zna koga će zadržati od postojećeg igračkog kadra, ali da će u narednom periodu, nakon perioda slavlja i odmora, Sarajevo početi pripreme za izazove u kvalifikacijama za Ligu prvaka, gdje će pokušati ostvariti dobre rezultate. 

- U sportu se uspjesi brzo zaboravljaju, stižu novi izazovi i utakmice. Dupla kruna znači mnogo nama i navijačima. Drago nam je što smo ih obradovali i nadamo se da ćemo nastaviti tim putem - zaključio je Musemić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.