Srbija

Muškarac ubijen dok je krao kukuruz

Objavljeno: 11.09.2018. u 15:04

Sumnja se da ga je usmrtio vlasnik njive koji ga je zatekao u krađi kukuruza

FOTO: Novosti

Tijelo 40-godišnjeg Ivana Stojiljkovića pronađeno je danas na njivi kod Odžaka u obližnjem ataru Karavukova u Srbiji, a prema nezvaničnim informacijama muškarac je ubijen hicem iz puške, u noći između subote i nedjelje. Sumnja se da ga je usmrtio vlasnik njive koji ga je zatekao u krađi kukuruza. Njegovo tijelo je pronašao brat Igor.

Kako saznaju Novosti, Ivan je u subotu bio na poslu kod privatnika i u popodnevnim satima došao je kući. Ručao je i rekao bratu da ide do druga Švabe, da se dogovore za pecanje.

- Mopedom je u popodnevnim satima otišao od kuće i više se nije vratio - ispričao je Igor Stojiljković, te dodao kako je Ivan znao svake nedjelje ići sa drugom na pecanje, pa mi nije bilo sumnjivo što je ujutro u sobi našao prazan krevet.

Međutim, za svaki slučaj, kako kaže, pozvao ga je na mobilni. Telefon je zvonio, ali odgovora nije bilo.

- Tada sam prvi put posumnjao da nešto nije u redu, jer mi se uvijek javljao. Volio je i da popije, pa sam pomislio da se možda zapio i zadrijemao - priča očajni Igor.

Brat je zatim nazvao prijatelja Švabu, ali on mu je rekao da nisu otišli na pecanje, jer je Ivan otišao u neku njivu da nabere kukuruza.

- Sramota me je što ovo govorim, ali Švaba mi je rekao da je moj brat išao u krađu - priča Igor za Novosti. Dodaje kako je tijelo pronašao u njivi sa velikom ranom na glavi.

- Bez obzira na to što je uhvaćen u krađi, zar je to razlog da ga neko ubije - pita se brat.

U kući Dragana i Ružice Palenkaš, strica i strine Ivana i Igora, kažu da ništa nisu znali. Komšije porodice Stojiljković u radničkim stanovima kod Mljekare u Odžacima još ne mogu da vjeruju da je Ivan tako stradao. Samo kažu da su znali da radi na krovnim konstrukcijama i da je bio vrlo vrijedan momak.

Izvor:   Novosti

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije