open-navfaktor-logo
search
Kod Splita
Muškarac upucan u glavu i izbačen iz automobila na cestu
Muškarac je ranjen u Klisu i izbačen iz automobila na staroj kliškoj cesti u splitskom zaleđu.
13.04.2021. u 09:11
get url
text

Kako prenose hrvatski mediji, on je zadobio prostrelnu ranu glave, a izbačen je iz vozila u blizini tunela u Klisu. Policija je dojavu o ovom događaju dobila u ponedjeljak u 22.54 od ženske osobe.

Splitska policija je objavila da su uhapšene dvije osobe.

- Sinoć, 12. aprila 2021. godine, oko 22.55 sati zaprimili smo dojavu da je na području Klisa došlo do upotrebe vatrenog oružja i ozljeđivanja muškarca. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izašli na mjesto događaj i pronašli muškarca bez svijesti s ranom na glavi. Utvrđeno je kako se radi o 32-godišnjaku koji je odvezen na pružanje ljekarske pomoći u splitsku bolnicu. Zadobio je teške i po život opasne povrede. O događaju je obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, na mjestu događaj je obavljen uviđaj. U službene prostorije dovedene su dvije osobe nad kojima je u toku kriminalističko istraživanje - objavila je policija.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, ranjeni muškarac je 32-godišnji B. M. iz Splita koji je policiji već poznat po zloupotrebama opojnih droga.

Svojevremeno je bio u bijegu od policije kada su policajci Odjela za droge zaskočili njega i prijatelja u automobilu te su oni počeli bježati, pri čemu su kroz prozor izbacili vreću u kojoj je bilo 1239.5 grama marihuane, 525.6 grama amfetamina i 100 komada amfetamina u kapsulama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.