open-navfaktor-logo
search
Narušeno zdravlje
Muzička diva u teškom stanju: Celine Dion ne može ustati iz kreveta
Celine Dion zbog problema sa zdravljem izgubila je previše kilograma, a više se, prema nekim izvorima, ne može ni kretati.
24.01.2022. u 11:33
get url
text

Zbog svega toga mogla bi se na neko vrijeme povući iz svijeta muzike.

Slavna kanadska pjevačica još je u oktobru prošle godine zabrinula milione fanova otkazavši najavljivane koncerte u Las Vegasu, a nedavno ih je odgodila još nekoliko.

Razlog tome su njeni zdravstveni problemi, poput jakih i dugotrajnih grčeva u mišićima, a njena bliska prijateljica sada je javno progovorila o pjevačicinom zabrinjavajućem zdravstvenom stanju, prenosi News.in.

Celine, naime, više ne može ustati iz kreveta niti se kretati zbog jakih i paralizirajućih bolova u nogama i stopalima - otkrio je izvor dodajući kako je pjevačica puno smršala te je vrlo slaba zbog čega teško brine o svojoj djeci, 11-godišnjim blizancima Eddyju i Nelsonu.

- Slomljeno mi je srce. Moj tim i ja radili smo na pripremama za nastupe posljednjih osam mjeseci i strašno me rastužuje što ih ne mogu održati ovog novembra - podijelila je pjevačica bol koju osjeća s fanovima o čijem inspirativnom životu je snimljen film "Aline Valérie Lemercier" uoči otkazivanja turneje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.