Srijeda, 19.02.2020.

BH Telecom

Na glamuroznoj zabavi Bjelogrlić, Kenović, Žalica, Skaka..

Festival je ove godine veći po broju filmova i gostiju upravo zahvaljujući ovoj podršci, kazao je Purivatra

Festivalski trg 25. Sarajevo Film Festivala večeras je rezervisan za party glavnog sponzora, kompaniju BH Telecom. Brojne poznate ličnosti, među kojima i ekipa serije “Senke nad Balkanom”, predvođena Draganom Bjelogrlićem, nazdravila je za 25. rodjendan SFF-a. Na partyju smo sreli i Srđana Vuletića, gradonačelnika Abdulaha Skaku, rukovoditeljicu Vijećnice Melihu Redžić, Emira Bukovicu, Maju Miralem, Pjera Žalicu, Ademira Kenovića...

- Sve je u znaku ljubavi, sve je u znaku filma, sve je u znaku Sarajeva. Prvi put ove godine SFF ima svoj kanal gdje posjetioci mogu pratiti festivalska dešavanja. Kultura je jedan od stubova svakog društva - rekao je voditelj partyja Tarik Filipović.

Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma, nije krio zadovoljstvo saradnjom sa SFF-om.

- Naša priča sa SFF-om počela je davno, a raduje nas da na 25 godina mi nastavljamo saradnju, i siguran sam da će naša saradnja trajati još dugo - rekao je između ostalog Kahriman.

Miro Purivatra zahvalio se upravi BH Telecoma na podršci.

- Festival je ove godine veći po broju filmova i gostiju upravo zahvaljujući ovoj podršci. Veliki partner u ovom trenutku omogućava da radimo ovako veliki event. Drago mi je da zajedno možemo da širimo pozitivnu sliku – rekao je Purivatra.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh