open-navfaktor-logo
search
TV serije
Na OBN se vraćaju "Elif" i "Paramparčad"
Iznimno gledane serije “Elif“ i “Paramparčad“ vraćaju se u velikom stilu u program OBN-a od 20 sati svakim radnim danom
07.09.2018. u 14:54
get url
text

Gledatelje očekuju uzbuđenja, jer novi nastavci nude šokantne prevrate i promjene koje će uljepšati vašu TV jesen.

Nastavak 4. sezone serije “Elif“ donosi šokantne rasplete koji će nas uvesti u novu sezonu. Melek će konačno doznati za Elif, ali pitanje je hoće li njihova sreća dugo trajati? Sve je spremno za jedno vjenčanje u vili Hektanir, ali hoće li doći do zamjene mladenki? U vili će odjeknuti pucnjevi i donijeti još smrti i neizvjesnosti u živote glavnih junaka. Sjajan će to biti uvod u 5. sezonu u kojoj producenti spremaju nova iznenađenja i nove uloge.

Prava vas uzbuđenja očekuju i 2. sezoni Paramparčadi. Ova serija u čiju su produkciju uloženi veliki novci opravdat će sigurno vaše povjerenje. Kraj prošle sezone bio je najgledaniji u BiH, te će sigurno OBN nastaviti rušiti rekorde i sa novim nastavcima. Nakon šokantne eksplozije na kraju 1. sezone životi svih aktera se mijenjaju iz temelja. Dodatno su sve zakomplicirali problemi na snimanju zbog kojih je jedna glumica napustila set. Cijeli scenarij je zbog toga promijenjen a zbivanja postala još okrutnija. Veću ulogu su dobili mlađi glumci koji su izrasli u prave ljepotice i ljepotane. U životima Dilare i Džihana pojavit će se nove bitne osobe, a osveta je najbolja kada se servira hladna.

Ne propustite premijerne nove epizode na OBN-u već od 10. rujna/septembra.“Elif“ se vraća u termin od 20 sati, a odmah nakon nje možete pratiti “Paramparčad“!

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.