Na početku 9. sezone "Dejana Talk Showa" u subotu šokantne životne priče

Objavljeno: 15.09.17 u 14:23

Najgledaniji talk show u BiH "Dejana Talk Show" stiže na TV ekrane u svojoj 9. sezoni. Ovoga vikenda od 17:30 satisve gledatelje OBN-a očekuju sjajne teme i dokaz kako život zaista priča priče.

Deveta sezona „Dejana Talk Showa“ stiže na TV ekrane
Deveta sezona „Dejana Talk Showa“ stiže na TV ekrane

Ekipa emisije "Dejana Talk Show" na čelu sa urednicom i voditeljicom Dejanom Rosuljaš, i ove sezone pozdravit će vas iz dobro poznatog studija. Novi početak donijet će i mala osvježenja, ali show je kao takav postavio standarde u BiH i zasigurno još uvijek neće mijenjati svoj koncept.

- Temama ćemo i dalje šokirati, oduševljavati, zabavljati i rastuživati. Sve to je i sastavni dio života u Bosni i Hercegovini, a show je preslika onoga što se događa oko nas. Stoga će Dejana sezonu otvoriti onima koji su hrabrošću prokrčili životni put.  U studiju će biti osobe sa frapantnim životnim pričama: poznata glumica koja je rodila u 52. godini, djevojka koja je izdrzala zatvorsku kaznu i izašla iz svijeta kriminala i interseksualna osoba koja otvoreno govori o svom životu i prihvaćanju okoline. U nedjelju će tema biti kako smršaviti poslije trudnoće, a već u narednim emisijama gledat ćete kako živjeti s bolom i zašto su tridesete nove dvadesete. Bit će u studiju i onih koji su poznati široj javnosti, ali i sasvim običnih ljudi iz vašeg susjedstva čiji život piše zanimljive priče, ponekad bolne, a ponekad sretne i vesele - navode iz OBN-a.

Dejana Rosuljaš će biti domaćica u studiju vikendom od 17:30 sati u programu TV OBN. Vaše je samo da budete ispred TV ekrana i dopustite da vas zarazi pozitivna energija iz studija i priče od kojih zastaje dah.