open-navfaktor-logo
search
Devet epizoda
Najavljeno snimanje još jednog dokumentarnog serijala o američkoj sportskoj legendi
Nakon završteka emitovanja dokumentarnog serijala "The Last Dance" koji su u koprodukciji snimili Netflix i ESPN, a koji govori o posljednjoj šampionskoj tituli Chicago Bullsa, s posebnim naglaskom na Michaela Jordana, u 2021. godini ćemo gledati serijal o još jednoj velikoj sportskoj zvijezdi.
22.05.2020. u 11:58
get url
text

Američka televizija ESPN u četvrtak je objavila kako će 2021. godine početi prikazivati devetodijelni dokumentarac o najuspješnijem igraču američkog fudbala Tomu Bradyju, osvajaču šest naslova prvaka NFL-a.

Brady (42), koji je svojih prvih 20 sezona u NFL-u proveo u New England Patriotsim je prije dva mjeseca kao slobodan igrač potpisao za Tampa Bay Buccaneerse.

Tokom dosadašnje karijere legenda NFL-1 je devet puta nastupila na "Super Bowlu". Osvojio je šest naslova, četiri je puta proglašen najkorisnijim igračem (MVP) finala play-off, a uz to ima i tri naslova MVP-a ligaškog dijela sezone.

Seriju pod nazivom "Čovjek u Areni: Tom Brady" zajednički će producirati ESPN, Bradyjeva produkcijska kuća "199 Productions" i filmadžija Gotham Chopra, koji je bio izvršni producent šestodijelne serije "Tom vs Time" iz 2018. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.