Crocs

Najružnije šlape na svijetu dobile su i torbicu koja ide uz njih

Objavljeno: 07.02.2019. u 17:36

Ako ste među onima koji nose Crocsice (jer očito imaju brojne kupce), razveselit će vas da sada možete nabaviti i torbicu koja savršeno ide uz njih

FOTO: Ilustracija

Omražene Crocsice i dalje ne idu nigdje.

Iako ih od same pojave prati loš glas, ove po mnogima najružnije šlape na svijetu uspješno odolijevaju zubu vremena ponajviše zahvaljujući poznatim dizajnerima koji ih pokušavaju pretvoriti u "it" obuću.

Tako su tokom proteklih godina dobile nekoliko glamuroznih makeovera i pojavile se u varijantama sa svjetlucavim kamenčićima, krznom, platformom pa čak i visokom potpeticom, ali sada su se podigle na jedan posve novi i neočekivan level.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you ever seen anything so beautiful? We’ll wait...

Objavu dijeli Crocs Shoes (@crocs)

Ako ste među onima koji nose Crocsice (jer očito imaju brojne kupce), razveselit će vas da sada možete nabaviti i torbicu koja savršeno ide uz njih.

Naime, u suradnji s brendom Pizzaslime izbacili su torbice koje izgledaju jednako kao šlape i koštaju vrtoglavih 300 dolara.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here are the lookbook pics from our @crocs collab straight up. They’re shot by @alexanderbortz. We think they’re fucking sick so this is us posting them.

Objavu dijeli PIZZASLIME (@pizzaslime)

Dostupne su u samo u žutoj i crnoj boji te su napravljene u ograničenoj količini od 50 komada, ali vjerujemo da će ih, ako se rasprodaju, brend ponovo lansirati na tržište i nastaviti proizvoditi.

A mišljenja o ovom torbicama, baš kao i o Crocs šlapama, su podijeljena i dok su jedni idejom apsolutno oduševljeni, drugi su složni oko toga da je ovo nešto najružnije što su vidjeli u životu.

Izvor:   Index

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije