Nakon borbe sa rakom, slavni glumac opet na mukama

Objavljeno: 28.05.17 u 14:05

Glumac Ben Stiller i njegova supruga Christine Taylor objavili su da se rastaju nakon 17 godina braka.

Glumac Ben Stiller i njegova supruga Christine Taylor
Glumac Ben Stiller i njegova supruga Christine Taylor

Vijest, koja je šokirala mnoge objavili su u petak u zajedničkoj izjavi.

- S velikom ljubavlju i poštovanjem jedan prema drugome i nakon 18 godina koje smo sveukupno proveli skupa, odlučili smo se rastati. Naš prioritet ostaju djeca te vas ljubazno molimo da nam date privatnost u ovom trenutku - rekli su za ET.

Par se upoznao 1999. godine na setu, a vjenčali su se 2000. godine i dobili dvoje djece, danas 15-godišnje kćer Ellu i sina Quinlina.

Protekli period, očigledno je bio izuzetno buran za poznatog glumca, s obzirom na to da je krajem prošle godine, tkrio da boluje od raka prostate.

- To je bio šok za mene. Nisam imao pojma što se događa, nisam znao što će biti sa mnom. Bio sam uplašen. To saznanje pauziralo je sve u mom životu jer nisam mogao ništa planirati s obzirom na to da nisam znao što će se dogoditi. Ipak, ,islim da se moraš smijati i imati smisla za humor, jer poslije svega, život je takav. Svi se moramo nositi s problemima i izazovima koje nam život donese i baš zato morate imati smisao za humor. A ako ga možete podijeliti s nekim, to puno znači - izjavio je jednom prilikom Stiller.