Nakon deset dana veze: Oženio se glumac Adnan Hasković

Objavljeno: 19.04.17 u 17:55

Jedan od najpopularnijih i najpoželjnijih muškaraca među pripadnicama ljepšeg spola, glumac sa impresivnom internacionalnom karijerom, Adnan Hasković (33), 14. aprila, stao je na ludi kamen. 

 

Hasković sa izabranicom Aidom
Hasković sa izabranicom Aidom

Sudbonosno DA izgovorio je u krugu brojne rodbine, prijatelja i kolega u hotelu “Hills“ u Sarajevu, a za dobru atmosferu bio je zadužen Epic bend. Iako je vjenčanje upriličeno bez prisustva medija, svadbene fotografije su procurile u javnost, a objavila ih je Haskovićeva prelijepa izabranica Aida.


O njoj jedva da se nešto zna, što nije ni čudno, jer, kako tvrde izvori bliski glumcu, vjenčali su se nakon deset dana veze. Očgledno je u pitanju ljubav na prvi pogled, pa im želimo  dug i sretan brak.

Podsjetimo, Hasković je prvo profesionalno iskustvo ostvario u Narodnom Pozorištu Sarajevo, sa predstavom “Legenda o Ali-paši“, a dugogodišnji je član ansambla Sarajevskog ratnog teatra SARTR. Snimio je brojne filmove i serije američke i evropske produkcije, u kojima je glumio sa velikim imenima, poput Penelope Cruz, Seana Beana, Tilde Swinton, Emila Hirsch...