open-navfaktor-logo
search
Novac stigao
Nakon isplate dijela dugovanja, fudbaleri Sarajeva otputovali na pripreme
Nakon što su fudbalerima prvaka BiH isplaćena zaostala primanja, ali i dogovorena dinamika isplate preostalog dijela duga, igrači Bordo tima pristali su krenuti na pripreme
21.06.2019. u 21:06
get url
text

Poslije okončanja prve faze priprema u Trening centru Butmir, igrači Sarajeva večeras su otputovali za Slovenija, gdje će obaviti završni dio priprema uoči utakmice prvog pretkola Lige prvaka protiv ekipe Celtica.

Nakon što je fudbalerima prvaka Bosne i Hercegovine isplaćen jedan dio zaostalih primanja, ali i dogovorena dinamika isplate preostalog dijela duga, igrači Bordo tima pristali su krenuti na pripreme.

Za vrijeme boravka u Rogaškoj Slatini planirane su tri utakmice. U ponedjeljak 23. juna zakazana je utakmica protiv FK Partizani, tri dana poslije Bordo tim će odmjeriti snage sa FC Slovacko, a 30. juna izabranike Husrefa Musemića očekuje prijateljska utakmica protiv NK Domžale.  

U Sloveniju su otputovali: Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Lazić, Kurdić, Šabanović, Mustafić, Hebibović, Hodžić, Šišić, Gavrić, Tatar, Velkoski, Ahmetović, Milanović, Rahmanović, Salčin, Handžić, Đokanović, Imamović, Hasanović, Dervišagić i Crnički.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.