Nakon "Ruže" na Valentinovo dolazi "Bella"

objavljeno: 13.02.2018. u 11:46

Serija "Ruža" završava danas svoje emitiranje na OBN-u u 17:40h, a naslijedit će je već od sutra na Dan zaljubljenih turska serija "Bella"!  

"Ruža" je po svemu bila posebna serija, jer je u svom sadržaju imala zapis cijelog jednog vremena turske povijesti. Tako će i okončati, sa ispisanim životnim pričama svih aktera i nastavkom neodoljive ljubavne priče između Jurdanur i Mehmeta. U 63 epizode vidjeli smo i strast i politiku i život.

A na Dan zaljubljenih OBN TV vam poklanja nakon Stola za 4 sjajnu tursku seriju "Bella"! Ova je sapunica toliko bliska našem mentalitetu da će vam se odmah uvući pod kožu. Koliko smo puta u regiji osjetili pipke tih predrasuda o nemogućoj ljubavi između različitih nacija, vjera i kultura. To je upravo okosnica ove sjajne priče.

Bella je mlada Španjolka iz Madrida, koja je odrasla u Milanu. Hazar aga je odrastao u potpuno drugačijem svijetu od njenog u selu na jugu Turske. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, i unatoč svim razlikama izmedju njih, odlaze u Hazarov rodni kraj Cukurova, kako bi se upoznali sa njegovom obitelji i spremili moguće venčanje.

Njihova ljubav dovest će do nemira u malom selu, ali i do niza komičnih situacija, kojima je prožeta serija. U glavnim ulogama su prelijepi mladi glumci Jessica May i Tolga Mendi. "Bella" će se emitirati svakog radnog dana nakon Stola za 4.