open-navfaktor-logo
search
Oduševljenje
Nakon spektakla u Las Vegasu: Dana White najavio najveći meč u historiji UFC-a
Nakon ovog večeras i s Khabibovom slavom nakon prve borbe s Conorom, to će biti meč kao Ali - Fraser, rekao je White
19.01.2020. u 10:14
get url
text

Conor McGregor impresivnim je nastupom u samo 40 sekundi pobijedio Donalda Cerronea u glavnoj borbi UFC 246 spektakla u Las Vegasu.

"The Notorious" se vratio u oktogon nakon više od godinu dana i poraza od Khabiba Nurmagomedova, a prvom pobjedom u tri godine ponovno je na korak od borbe za pojas. Predsjednik UFC-a Dana White nakon meča je otkrio što je sljedeće za McGregora.

- Oduševio me je! Izgledao je nevjerojatno! Više neću reći ni riječ protiv njegovog nastupa u velteru - rekao je White:

- Znam da uvijek ima kritičara, ali izgledao je brzo, udarao je snažno, imao je plan i završio je vrlo čvrstog momka koji je došao pobijediti.

VEZANA VIJEST - Koliko je McGregor zaradio za 40 sekundi borbe?

U sedmici prije meča White je još jednom potvrdio da će McGregor, ako pobijedi Cerronea, dobiti priliku za revanš s Khabibom.

- Uvijek ima neko zanimljiv za Conora, uvijek se neko želi boriti s Conorom. Šta ima najviše smisla? Prije borbe s Khabibom, Conor je imao puno ličnih problema i povreda, opsjednut je s tim revanšom, zna da nije bio dobar. Khabib je još uvijek neporažen, govorimo o njegovom MMA naslijeđu... Nakon ovog večeras i s Khabibovom slavom nakon prve borbe s Conorom, to će biti meč kao Ali - Fraser. To je borba koju treba dogovoriti. Borba s Masvidalom ne nudi titulu. Khabib je ta borba, važna je i za Khabibovo naslijeđe. Ako ima pobijedu protiv McGregora, pobijedi Fergusona i opet McGregora, može se penzioniti s 30 godina i s pobjedama protiv najvećih - objasnio je White, dodavši:

- Khabib - McGregor bit će najveća borba u povijesti kompanije i ovog sporta. Puno je mogućih kombinacija, puno toga ima smisla, ali moram vidjeti što on želi. Mislim da želi borbu s Khabibom i spreman je čekati. I ja bih volio vidjeti Conora u tri borbe do kraja godine, volio bih ga vidjeti i protiv Masvidala, ali borba McGregora i Khabiba bila bi velika za njihovo naslijeđe i sport.

Ipak, sve ovisi o ishodu meča Khabiba i Fergusona u travnju. U slučaju da Khabib izgubi, McGregoru revanš možda neće biti toliko primamljiv.

- Conor želi pojas, neovisno o tome ko ga drži - jasan je White.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.