open-navfaktor-logo
search
Gradonačelnik Bijeljine
Nakon što ga je Šarović izbacio: Mićo Mićić osnovao novi SDS i uz naziv dodao svoje ime
Isključeni funkcioner SDS-a i aktuelni gradonačenik Bijeljine Mićo Mićić registrirao je novu političku partiju koja se zove Stranka demokratske srpske Semberije - Mićo Mićić.
19.03.2020. u 16:52
get url
text

Kako prenosi Srpskainfo, Osnovni sud u Bijeljini donio je 18. marta Rješenje kojim se u Registar političkih organizacija upisuje nova politička organizacija pod nazivom Stranka demokratske Srpske Semberija - Mićo Mićić.

Skraćeni naziv političke organizacije je SDS Semberija - Mićo Mićić. Sjedište političke organizacije je u Bijeljini, a predsjednik je Mićo Mićić.

Ovo je još jedna politička organizacija koja nastaje od SDS-a i sve su one dio koalicionog kapaciteta SNSD-a, ali na političkoj sceni nisu uspjele da ostvare bilo kakav rezultat.

Te stranke koje u svom imenu imaju SDS, a koje nisu parlamentarne ni na jednom nivou, uglavnom posluže za obračun sa SDS-om i za izborne manipulacije, zbunjivanje glasača jer se predstavljaju kao SDS. Sve te stranke su politički sateliti Milorada Dodika.

Kako najavljuje Srpskainfo, Mičić je jučer završio formiranje svoje stranke, ali je već danas trebalo da potpiše koalicioni sporazum sa SNSD-om MIloradom Dodikom, ali nije izvjesno da će se to i dogoditi zbog novonastale situacije izazvane virusom korona.

Mićić je ranije potpisao sporazum o koaliciji sa SNSD-om, ali taj potpis ne važi jer je on isključen iz SDS-a upravo zbog toga, objavila je BNTV. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.