Nakon što ju je muževa ljubavnica nazvala "debelom", skinula je 50 kg viška

Objavljeno: 13.06.17 u 18:11

Mladoj ženi Betsy Ayalei, slomljeno srce donijelo je nešto jako dobro u životu - uspjela je skinuti 50 kilograma viška i sada izgleda bolje nego ikada. 

Istovremeno se riješila i partnera koji ju je varao, zabavljao joj se iza leđa s drugim, zgodnijim ženama, čak i nakon što je rodila njihovo dijete zbog kojeg je u trudnoći dobila dodatne kilograme.

Danas, manje od pola godine kasnije, mama Betsy ima zdravu bebicu i novu, predivnu liniju.

- Ne mogu vam opisati u što mi se pretvorio život kada sam shvatila da me vara. S njim sam od svoje 17. godine. Sve sam posvetila našoj vezi, da bi na Facebooku otkrila poruke u kojima me njih dvoje nazivaju debelom, ružnom kravom. Doslovno sam se raspala od tuge - izjavila je medijima nakon što su otkrili njeno čudotvorno iskustvo i, priznajemo, predivan novi izgled.

 

Transformation Tuesday 🙌🏼 So guess who's at a new low 🙋🏻 This girl right here 🙅🏻 A month ago I was kind of in a funk and had gained over 10 lbs ... I think for me it's harder to come back and get back to it after gaining some of the weight you lost then when you first start. You feel discouraged and it sucks BUT quitting is not an option. I refocused the last month with our summer challenge and there you have it I'm at a weight I haven't been at since my freshmen year of college ... "I may be a lot of things but I am NO QUITTER" 👑🐝❤️ -------------------------------------------- #21daysummerchallenge #lightthematch #alwaysinpursuit #noquitters #joinmyteam #Herbalife #herbalife24 #queenb #getfitnowaskmehow #relentless #fitmom #fitchick #girlswholift #momswholift #motivation #noexcuses #bestlifeever #consistency #fitness #fitspo #weightloss #transformation #bodyafterbaby #wellnesscoach #fueledbyherbalife #boss #mommymakeover #weightlosstransformation #beforeandafter

A post shared by Betsy Ayala ⬇️ 107 LBS (@queen_b_b) on

- Ja sam se stvarno trudila skinuti kilograme, biti ljepša i zgodnija, ali mi to jednostavno nije polazilo za rukom. Sve dok me gad nije ubio u pojam, ali onda sam se zarekla - sada ili nikada -ispričala je i dodajući da se dugo vremena molila za neku promjenu u životu, za snagu kojom će moći sama učiniti nešto.

Odlučila je živjeti prema motu "uzmi sve što ti život pruža", pa je tako zgrabila svoju priliku - da dokaže njemu, a prvenstveno sebi, da može izgledati atraktivno i biti puna samopouzdanja. I na koncu upoznati nekog boljeg od bivšeg supruga.

Tako to bude kada se zainatite. A taj inat ne mora nužno doći samo zbog vaše želje da izgledate bolje, već da sami sebe smatrate boljom osobom.

- Mučila sam se dok sam mršavjela. Plakala sam nakon napornog vježbanja, ali nisam dala da me to zaustavi. To je bila moja prilika. Učinila sam to zbog sebe i svoje kćerke. Ona zaslužuje imati mamu koja je ponosna i zadovoljna sobom – kazala je Betsy.
Nju je možda mržnja nagnala na promjenu, ali tu je promjenu na koncu ipak uspjela ostvariti ne zbog mržnje, već zbog ljubavi prema sebi. I više joj ne pada na pamet vratiti se na staro.