navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Mnogi su jedva dočekali

Nakon što se saznalo da će njen bivši dečko postati otac, oglasila se i Danijela Martinović

Nakon što su Hana Huljić i Petar Grašo jučer obznanili da čekaju bebu, svi su se zapitali kako sve to doživljava pjevačeva bivša djevojka Danijela Martinović.

Objavljeno: 13.01.2022. u 16:58
get url
text

Pjevačica se oglasila na Instagramu objavom koja ima znakovitu poruku očito se ne obazirući na nove ljubavne poduhvate svog bivšeg.

- Kakav bi to svijet bio da su neki veliki ljudi kroz historiju odustali jer baš niko nije bio pokraj ni ispred njih da im aplaudira. A historiju su mijenjali pojedinci, ne grupe, ne čopori... - ulomak je koji je podijelila na Instagram storyju, naravno iz svoje knjige.

 

Uz to je pratiteljima dala do znanja kako je odlučila svoj 50. rođendan slaviti cijelu godinu, a otkrila je i da joj pokloni i dalje pristižu.

Danijela je nedavno tokom gostovanja na jednoj televiziji otkrila kakav je osjećaj biti slobodan nakon 25 godina veze.

- Vrlo neobično iskustvo, učim se letjeti. Sloboda je riječ koju jako volim i koja je višedimenzionalna. Mislim da je najvažniji onaj osjećaj slobode unutar nas samih. Ja sam težila toj svojoj slobodi unutar sebe, što znači u svemu biti zaista sebi vjerna. Kako bi rekao Gibonni, „u svemu sada mogu naći nešto lipo i reći "živote, dobar ti dan". Kad sam se okrenula preko svog ramena i pogledala u svoju prošlost, jedno najteže iskustvo donijelo mi je takve spektakularne nove stvari kojih se zaista nisam ni u snu usudila sebi zamisliti i sanjati za sebe - kazala je Martinović.