open-navfaktor-logo
search
SKB Mostar
Nakon teške nesreće kod Tomislavgrada: Jedan mladić u komi, drugi u stabilnom stanju
Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju u mjestu Bukovica kada je vozilo "mercedes", bh. registarskih oznaka, sletjelo s ceste
16.12.2019. u 17:40
get url
text

Dvadesetčetverogodišnji M. G.  koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u nedjelju ujutro na magistralnoj cesti Tomislavgrad - Posušje, prebačen je iz Kantonalne bolnice Livno na Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar i trenutno je stabilnog stanja.

- M. G. je naknadno upućen za Mostar i hospitaliziran je na Klinici za neurologiju. On je zadobio teške tjelesnepovrede koje nisu opasne po život i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja - kazali su iz SKB-a.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima u nedjelju u mjestu Bukovica kada je vozilo "mercedes", bh. registarskih oznaka, sletjelo s ceste.

Vozač i suvozač 24-godišnji M. G. i 27-godišnji P. M. pronađeni su van vozila s teškim tjelesnim povredama.

FOTO: HERCEGOVINA.INFO

P. M. je zadobio povrede opasne po život te je odmah hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB-a Mostar. Prema posljednjim saznanjima on je priključen na respirator i nalazi se u stanju inducirane kome.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.