Tragičan epilog

Nakon ubistva Ammara Kapidžića: Amel Kurtić izvršio samoubistvo

Objavljeno: 09.06.2019. u 09:10

Kurtić je u novembru 2018. godine teško ranjen, kada je na njega u Ulici Džemala Bijedića do broja 226, u sarajevskom naselju Stup, napadač ispalio tri hica

FOTO: Facebook

Nakon ubistva Ammara Kapidžića, koji je ubijen u subotu navečer u naselju Sokolović Kolonija, jedna od osoba koja se dovodi u vezu sa tim ubistvom je u noći sa subote u nedjelju, prema nezvaničnim informaciojama, izvršila samoubistvo.

Samoubistvo na području općine Konjic izvršila je, prema tim informacijama, osoba inicijala A. K., a još dvije osobe, inicijala A. I. (23) i A. Š. (19), su uhapšene.

Kako nezvanično saznajemo, samoubistvo je u selu Odžaci, općina Konjic, izvršio Amel Kurtić, čije se ime ranije spominjalo u policijskim izvještajima.

Kurtić je u novembru 2018. godine teško ranjen, kada je na njega u Ulici Džemala Bijedića do broja 226, u sarajevskom naselju Stup, napadač ispalio tri hica.

Kurtić je napadnut u trenutku dok je izlazio iz fitness centra OXIDE GYM. Sa napadačem se mimoišao u hodniku teretane, a kada je prošao kraj njega, on je Kurtiću u leđa ispalio jedan hitac. Kurtić je pao, napadač je iz neposredne blizine ispalio još dva hica u grudi.

Kurtić je tada odbio sarađivati sa policijom, odnosno otkriti identitet osobe koja je pucala na njega.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije