navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Slavni model

Naomi Campbell osvanula na naslovnici Voguea sa kćerkom i konačno otkrila istinu o njoj

Slavni supermodel, 51-godišnja Naomi Campbell zaprepastila je fanove objavom rođenja svoje kćerke u maju prošle godine, samo nekoliko sedmica nakon što se pojavila na pisti Pariske sedmice mode bez ikakve naznake trudničkog trbuha.

Objavljeno: 15.02.2022. u 10:43
get url
text

Unatoč različitim nagađanjima Naomi je insistirala da je danas devetomjesečna djevojčica njena, a ne usvojena kako se šuškalo.

No, ime djetetovog biološkog oca nije otkrila.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

U intervjuu za najnovije izdanje britanskog Voguea, čiju naslovnicu krasi pozirajući odjevena u crno, raspuštene i neobuzdane kovrdžave kose golim djetetom u rukama, slavna manekenka jasno kaže:

- Nije usvojena - ona je moje dijete.

U intervjuu manekenka je bila vrlo suzdržana, a unatoč tome što je potvrdila da njena kćerka nije usvojena, odbila je dalje razgovarati o toj temi.

Međutim, priznala je da je vrlo mali broj njenih prijatelja i članova porodice znalo da planira postati majka.

U drugom dijelu intervjua Naomi je insistirala da još voli manekenstvo, no priznaje da što je starija, to postaje sve izazovnije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

 

- Još uvijek uživam, no s druge strane kida mi živce. Zato što imam 51 godinu, a hodam uz djevojke koje imaju 18. Sjajno je u mojim godinama biti u društvu tih mladih djevojaka, no na jednoj reviji sam morala reći: "Hajmo, djevojke, podignite te noge, zašto hodate tako sporo"? Definitivno osjećam kao da je moje vrijeme bilo veselije. Smiješili smo se! Morali smo pokazati svoju ličnost – navela je Campbell.

Na izjavu da je postala "majka mlađoj generaciji crnih modela", Naomi je rekla:

- Bilo je puno puta kada bih koračala modnim revijama, ali nikada me nisu birali za reklamne kampanje i to bi boljelo – stvarno je boljelo – kazala je.

Da je postala majkom, Naomi je objavila prije devet mjeseci.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (Fanpage) (@naomicampbellonline)

Supermodel, za koju se smatra da nije u vezi, iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu kada je podijelila fotografiju na kojoj nježno drži svoju novorođenu kćerku, a tom prilikom je izjavila da nikada nije osjetila veću ljubav.