open-navfaktor-logo
search
Kalifornija
Napadač u crnom otvorio vatru u noćnom klubu, više je ranjenih, nema podataka o mrtvima
Lokalni mediji javljaju o masovnoj pucnjavi u noćnom klubu u mjestu Thousand Oaks u Kaliforniji. Do pucnjave je došlo oko 11.20 satu u klubu Borderline Bar & Grill. Zasad je poznato jedino da ima više ranjenih te da je među njima i jedan policajac, a svjedoci kažu da ima i mrtvih
08.11.2018. u 10:50
get url
text
Kalifornija-noćni klub
Kalifornija-noćni klub

U klubu se održavala večer studenata, a nema puno službenih informacija.

- Ušao je mlađi muškarac s automatom. Bio je odjeven u crno, imao je crnu kosu. Odjednom se sve zadimilo. Mnogi su počeli skakati kroz prozore - rekao je jedan od svjedoka.

- Ima više ranjenih, među njima je šerifov zamjenik. Situacija i dalje traje. U ovom trenutku ne možemo reći što se događa. Niti je li sve gotovo. Napadač bi mogao biti živ i vrlo opasan. Ne znamo još. Još ga tražimo. U klubu je bilo stotinjak ljudi. Prema informacijama koje imamo šest je žrtava, ne zna se težina ozljeda. Zasad ne možemo potvrditi ničiju smrt - rekao je novinarima na licu mjesta šef lokalne policije.

Za napadačem traje potraga, ne zna se je li u klubu. Ali iz kluba izlaze posjetioci. Policija i vatrogasci upozoravaju stanovništvo da se ne približavaju području te da ne izlaze iz kuća.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.