open-navfaktor-logo
search
Od 9. septembra
Napeta, strasna i dinamična serija Halka u programu OBN TV
Prije 20 godina dogodilo se ubojstvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.
04.09.2020. u 11:03
get url
text
OBN, TV serija, Halka

Međutim, kada nakon 20 godina u policijsku postaju stigne snimak ubojstva na kojemu se vide ubojice, policija odlučuje ponovno otvoriti slučaj.

Glavni policijski inspektor odlučuje angažirati sina žrtve ubojstva, Kana, koji je završio u zatvoru još kao jako mlad. Njegov zadatak bit će da se infiltrira u redove organizirane kriminalne skupine bivših prijatelja i suradnika njegovog oca, koji su ga i ubili. On ni ne sluti kakve ga tajne tamo očekuju i što skiriva mračno podzemlje u kojemu vlada Halka.

Halka je turska špijunska drama autora Volkana Kocatürka u kojoj glume Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım, Hande Erçel, Nazan Kesal i Ahmet Mümtaz Taylan, glumci koji su publici u Turskoj poznati po ulogama u drugim projektima. Naslov se pokazao dvostruko gledanijim od svih ostalih špijunsko-akcijskih serija na turskom tržištu. Inače, serije te tematike nisu tako česte na tamošnjim kanalima, pa je zbog toga ovo pravi biser TV programa u Turskoj.

Seriju Halka od 9. septembra u program OBN TV pratite radnim danima u 22 sata.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.