open-navfaktor-logo
search
Zamjenik premijera
Nasmiješeni selfie Salvinija iz potopljene Venecije naljutio građane Italije
Salvini se pridružio spasiteljima na putu prema Bellunu, području koje je kopnenim putem odsječeno te se smatra da je najgore stradalo tokom nevremena posljednjih dana
04.11.2018. u 17:35
get url
text
Matteo Salvini

Zamjenik italijanskog premijera i ministar unutrašnjih poslova Matteo Salvini danas je krenuo u obilazak područja koja su stradala uslijed strašnog nevremena koje je zadesilo sjevernu i zapadnu Italiju - područja Trentina i Veneta, piše Index.hr.

Salvini se pridružio spasiteljima na putu prema Bellunu, području koje je kopnenim putem odsječeno te se smatra da je najgore stradalo tokom nevremena posljednjih dana. Salvini je jučer obećao svoj dolazak kao i prvih 200 miliona eura koje će osigurati za pomoć stanovnicima stradalih područja.

Svoj put zabilježio je nizom fotografija i selfieja, koje je objavio na društvenim mrežama. No, kako se vidi iz fotografija, Salvini izgleda kao da se dobro zabavlja, a ne da ide na područja stradavanja. Najupečatljiviji iz serije fotografija je selfie na kojem pozira nasmiješena lica na brodu Civilne zaštite u Veneciji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.