Zamjenik premijera

Nasmiješeni selfie Salvinija iz potopljene Venecije naljutio građane Italije

Objavljeno: 04.11.2018. u 17:35

Salvini se pridružio spasiteljima na putu prema Bellunu, području koje je kopnenim putem odsječeno te se smatra da je najgore stradalo tokom nevremena posljednjih dana

FOTO: Matteo Salvini

Zamjenik italijanskog premijera i ministar unutrašnjih poslova Matteo Salvini danas je krenuo u obilazak područja koja su stradala uslijed strašnog nevremena koje je zadesilo sjevernu i zapadnu Italiju - područja Trentina i Veneta, piše Index.hr.

Salvini se pridružio spasiteljima na putu prema Bellunu, području koje je kopnenim putem odsječeno te se smatra da je najgore stradalo tokom nevremena posljednjih dana. Salvini je jučer obećao svoj dolazak kao i prvih 200 miliona eura koje će osigurati za pomoć stanovnicima stradalih područja.

Svoj put zabilježio je nizom fotografija i selfieja, koje je objavio na društvenim mrežama. No, kako se vidi iz fotografija, Salvini izgleda kao da se dobro zabavlja, a ne da ide na područja stradavanja. Najupečatljiviji iz serije fotografija je selfie na kojem pozira nasmiješena lica na brodu Civilne zaštite u Veneciji.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije