FUCZ

Nastavlja se potraga za nestalim osobama

Objavljeno: 26.05.2019. u 10:52

Traga se za šestogodišnjim dječakom koji je upao u Mračajski potok u naselju Begov Han, kao i za Almirom Gluhićem iz Zavidovića za kojeg se pretpostavlja da se utopio u Bosni

FOTO: FUCZ

 I u toku današnjeg dana će se nastaviti potraga za šestogodišnjim dječakom, koji je upao u nabujali Mračajski potok, u mjestu Begov Han kao i potraga za Almirom Gluhićem iz Zavidovića za kojeg se pretpostavlja da se utopio u rijeci Bosni.

U potragu su uključeni timovi Kantonalne uprave civilne zaštite Zeničko-dobojskog kantona, Federalna uprava civilne zaštite, SNIK "Atom" Zavidovići, pripadnici Specijalne policije ZDK-a, RK "Bosna" Zenica, GSS Zavidovići, GSS Žepče, vatrogasci, lovci, rafting i kajak klubovi, porodica prijatelji i mještani.

Federalna uprava civilne zaštite i dalje je u stalnom kontaktu sa svim institucijama i organizacijama uključenim u potragu za nestalom Salihom Omerović iz Sarajeva, koja je nestala na području Srebrenice.

Federalna uprava civilne zaštite vrši prikupljanje dodatnih informacija, prati se stanje na terenu, te je spremna da se odmah, u slučaju pronalaska novih tragova ili dobijanja pouzdanih informacija, uključi u nastavak potrage, saopćeno je iz te Uprave.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije