navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Spektakl

Nastup DJ Solomuna u Sarajevu: Sve oči uprte u nebo

Nemamo alternativnu lokaciju i Mladen Solomun nastupa ispred Vječne vatre. On u Sarajevo stiže otprilike za sat vremena privatnim avionom, kažu organizatori

Objavljeno: 23.08.2019. u 18:59
get url
text

Sve je spremno za nastup bosanshohercegovačkog DJ-a Mladena Solomuna ispred Vječne vatre, a taj će dugoočekivani nastup zatvoriti 25. Sarajevo Film Festival. Ni kiša nije poremetila organizatore koji sitiču da se u centru Sarajeva očekuje na desetine hiljada ljubitelja elektronske muzike.

Solomun će izaći na pozornicu Vječne vatre u 23.30, a njegova muzika će odjekivati ulicama glavnog grada do 2.30 sati ujutro. Događaj je besplatan za sve posjetitelje, a organizatori savjetuju da se dođe na lokaciju prije 23.00 sata.

- Ni kiša neće spriječiti spektakl. Nemamo alternativnu lokaciju i Mladen Solomun nastupa ispred Vječne vatre. On u Sarajevo stiže otprilike za sat vremena privatnim avionom. Mladen Solomun ima vjernu publiku koja je u glavni grad BiH došla iz cijele Evrope, ali i Australije i SAD-a - kazali su za Faktor organizatori koncerta.

Nakon nastupa na Vječnoj Vatri najveći fanovi DJ Solomuna će imati priliku da ga slušaju u intimnijem okruženju afterparty-a u Domu mladih. Afterpary počinje u jedan sat nakon ponoći i nastavlja se do ranih jutarnjih sati, a mnogi DJ-evi će zagrijati atmosferu do 3.30 ujutro, kad DJ Solomun preuzima pult.