open-navfaktor-logo
search
Najava intervjua
Ne propustite: Lionel Messi za La Sextu otkrio šta nikada neće moći imati
Lionel Messi, uz Cristiana Ronalda, jedan je od naj boljih fudbalera današnjice, ali i svih vremena.
26.12.2020. u 22:47
get url
text

Uprkos činjenici što ima sve što se poželjeti može, otkrio je kako ga jedna stvar tišti.

I dok gotovo da ne postoji nešto što Argentinac ne može priuštiti sebi i porodici, a da je materijalno, otkrio je kako ima jednu veliku želju koja mu vjerovatno nikad neće biti ispunjena, a to je - anonimnost.

- Jesam privilegovan zbog svega, ali često bih želio biti anoniman. Htio bih uživati u odlasku na tržnicu, kino ili restoran, naročito kada sam s djecom - rekao je Messi u intervjuu za La Sextu koji će biti objavljen sutra od 21.25 sati.

Ovog ljeta nakon brojnih godina u Barceloni htio je napustiti klub te se posvađao s Josepom Bartomeuom, predsjednikom Barcelone.

- Sada sam dobro. Ovog ljeta mi je bilo teško zbog onakvog završetka sezone, no sad sam opet željan i uzbuđen. Znam da klub prolazi kroz teške trenutke, no radujem se onome što nas čeka - rekao je Leo te se dotakao najboljih trenera koji su ga vodili u karijeri.

Očekivano, spomenuo je i Pepa Guardiolu kod kojeg je htio ići ovog ljeta.

- On ima nešto posebno, pokaže vam da stvari vidite drugačije. Kako priprema utakmice, odbranu, gdje napasti protivnika... Imao sam tu sreću da me vode dvojica najboljih, Guardiola i Luis Enrique. Uz njih sam brzo napredovao taktički - kazao je Messi za La Sextu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.