navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Počinje "Milijunaš"

Neće biti isto: Tarik Filipović odlazi iz "Potjere", vraća se staroj ljubavi

Od kolega je dobio prigodnu tortu, a lovac Dean je napisao da će im Tarik mnogo nedostajati

Objavljeno: 24.05.2019. u 18:03
get url
text

Dean Kotiga (31), lovac kviza "Potjera" na Facebooku se oprostio od kolege voditelja Tarika Filipovića (47) koji nakon 826. epizoda odlazi iz emisije. Odlazi kako bi od jeseni ponovno vodio kviz "Milijunaš".

- Danas je naš dragi-draži-najdraži Tarik snimio svoju 826. (!!!) i zasad posljednju epizodu "Potjere", pa mu naručismo prikladnu tortu te okinusmo prikladnu fotku. Falit će nam, jako jako, ali dat ćemo sve od sebe da i od jeseni budemo što bolji možemo biti - napisao je Kotiga uz fotografije koje je objavio na društvenoj mreži.

Filipović je nedavno kazao za 24sata. hr da ne može dočekati povratak u "Milijunaša" kojeg je vodio od 2002. do 2010. godine.

- Zaista sam uzbuđen, naježim se svaki put kad moja djeca na računaru igraju "Milijunaša" pa čujem melodiju kviza - priznao je popularni voditelj.

- "Potjera" mi je u najmanju ruku draga kao i "Milijunaš", no bilo bi teško da paralelno vodim oba kviza s obzirom na to da se "Potjera" snima četiri puta sedmično - rekao  je voditelj i glumac.